Συνεργείο αυτοκινήτων ΚΟΣΜΑΣ SERVICE!

Η επιχείρηση ΚΟΣΜΑΣ SERVICE δραστηριοποιείται στο χώρο της επισκευής και βελτίωσης αυτοκινήτων. Ανήκει στον Κοσμά Νικόλαο και είναι συνέχεια της οικογενειακής επιχείρησης του Κοσμά Ιωάννη η οποία έχει παρουσία στο χώρο εδώ και 40 χρόνια.

Εδρεύει στην Πάτρα, Μεγιστείου 4 και ειδικεύεται κυρίως στις μάρκες AUDI, VW, SEAT και SKODA. Είναι εξειδικευμενο συνεργείο με άρτιο εξοπλισμό και σύγχρονα μέσα εργασίας έπειτα από εκσυγχρονισμό μέσω προγράμματος ΕΣΠΑ.

Στόχος της επιχείρησης είναι η γρήγορη και άψογη εξυπηρέτηση των πελατών της με τα κατάλληλα ανταλλακτικά και το υπεύθυνο και ειδικευμένο service του αυτοκινήτου.

Το προσωπικό της επιχείρησης είναι άρτια εκπαιδευμένο και αντιμετωπίζει τον πελάτη με σεβασμό και κατανόηση διερευνώντας πάντα την καλύτερη και οικονομικότερη λύση αφού εκπαιδεύεται, ενημερώνεται και προσαρμόζεται στις νέες τεχνολογίες και ανάγκες των αυτοκινήτων.

Με την πολυετή γνώση και εμπειρία μας, εξασφαλίζετε σίγουρη, γρήγορη και ασφαλώς την πιο οικονομική λύση του προβλήματος του αυτοκινήτου σας.

Επίσης, διαθέτουμε σύγχρονο λογισμικό για την καταγραφή του ιστορικού του αυτοκινήτου και την ενημέρωση του πελάτη μέσω e-mail, sms και τηλεφώνου για τα προγραμματισμένα service.

Η επιχείρηση βασισμένη στον σεβασμό και την συνέπεια είναι σίγουρο ότι θα καλύψει απόλυτα την κάθε σας ανάγκη για service ή επισκευή όσο μεγάλη κι αν είναι αυτή, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

24ωρη υποστήριξη

6988.797.596

Ωράριο εργασίας

ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:  08:00 – 16:00
ΣΑΒΒΑΤΟ:  ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΗ:  ΚΛΕΙΣΤΑ
ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΓΚΗ:  24 / 7
1985
Έναρξη επιχείρησης από Κοσμά Ιωάννη
Ο Κοσμάς Ιωάννης ξεκινά την έναρξη της επιχειρηματικής ενασχόλησής του δημιουργώντας το συνεργείο αυτοκινήτων Κοσμάς το 1984 έως το 2014, με αντικείμενο την επισκευή και βελτίωση αυτοκινήτων, καθώς και την επισκευή σκαραβαίων (αντίκες) και παλιών αυτοκινήτων μάρκας Volkswagen.
2014
Η επιχείρηση γίνεται οικογενειακή!
Από το 2014 και μετά, η επιχείρηση περνά στα χέρια του Κοσμά Νικόλαου, ο οποίος συνεχίζει την οικογνειακή παράδοση, συνδυάζοντας την παράδοση και την τεχνογνωσία πολλών δεκαετιών με τον εκσυγχρονισμό την μεθόδων και των μέσων.