Τι λένε οι πελάτες μας για εμάς?

Μια οικογενειακή επιχείρηση με παράδοση πολλών ετών.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΝΤΩΝΗΣ

Το συνεργείο αυτοκινήτων του Νίκου Κοσμά είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με παράδοση και πολυετή εμπειρία στο χώρο της επισκευής αυτοκινήτων.

Κάθε φορά που κάνω σέρβις το αυτοκίνητό μου ή παρουσιάζεται κάποιο πρόβλημα, το αφήνω στα χέρια των ειδικών κι εγώ απλώς, απολαμβάνω τον καφέ μου...

Άψογη εξυπηρέτηση και οικονομία.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΤΖΙΒΓΙΝΙΔΗΣ

Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την εξυπηρέτηση, την τεχνογνωσία, το φιλικό περιβάλλον, αλλά και τις τιμές.

Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους όσους ενδιαφέρονται για την καλή κατάσταση του αυτοκινήτου, αλλά και του πορτοφολιού τους...

Το αυτοκίνητο είναι κομάτι της ζωής μου.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΡΟΥΝΤΖΟΣ

Είμαι οδηγός πολλά χρόνια και είμαι σίγουρα - αυτό που λένε - απαιτητικός πελάτης. Το αυτοκίνητό μου έχει γίνει πλέον κομάτι της ζωής μου και η ασφαλής και ευχάριστη οδήγησή του από τις πιο σημαντικές μου προτεραιότητες.

Θέλω να αναλαμβάνουν το αυτοκίνητό μου έμπιστοι άνθρωποι, οι οποίοι έχουν μεράκι και αγαπούν τη δουλειά τους και θα λύσουν με ακρίβεια και ταχύτητα κάθε πιθανό πρόβλημα που αφορά στο αυτοκίνητό μου, κάνοντας τη ζωή μου πιο εύκολη.

Υποστήριξη ακόμα και σε ώρες εκτός λειτουργίας

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ

Αν και κάτοχος ιαπωνικού αυτοκινήτου , εδώ και 5 χρόνια εμπιστεύομαι το συνεργείο του Νικόλαου Κοσμά για τα προγραμματισμένα του σέρβις του και όχι μόνο. Ο λόγος που διάλεξα το συγκεκριμένο συνεργείο παρ' όλο το γεγονός οτι διαμένω μακρυά είναι οτι σε έκτακτη βλάβη ξέρω που να απευθυνθώ για την γρήγορη και οικονομική επισκευή ακόμη και αν είναι ώρες εκτός λειτουργίας συνεργείου.

Φόρμα επικοινωνίας για τα σχόλιά σας

    Το ονοματεπώνυμό σας (*)

    Το email σας (*)

    Το μήνυμά σας (*)